27. toukokuuta 2013

Maalaustavarani


 Päällimäiset on enemmän akryyleille, mut en oikeestaan tykkää niistä. Ainoostaan pieni on ihan kiva. Toi sieni on aika hauska, kun siis lantraa maalia veteen ja sit levittelee.

Siniset ostin kärkkäiseltä viiden pakkauksessa. Nyt pieni tasapääpensseli on jossain missä lie. Mutta nää on oikeen hyvän tuntusia ja söpöjä. Tuntuu, et nää synteettiset on parempia on kuin ne aidotyksisarvisenkarvasiveltimet. Käytän näitä vesiväreihin, ovat turhan pehmeitä akryyleille.

Oikeanpuolimmaiset ovat just niitä hirveitä halppispaskapensseleitä. Käytän niitä joskus, kun maalaillen jotain musteella. Siinä menee pensseli yleensä ihan pilalle, eikä haittaa kun noita heittää menemään.

Keskimmäisessä on sekalaisia ihan-ok-siveltimiä. Osa menee paremmin akryyleille, osa vesiväreille. Joukossa on myös yksittäisostettuja aitoja mitäliekarvasiveltimiä, jotka hapsottaa ihan hirveästi.
 Tässä on pikkuiset vesivärituubit, jotka on lähes kaikki jo kuivahtaneet, mutta silti tietysti käyttökelpoisia!
Seassa on paljon öljyvärituubeja, mutta en käytä niitä. Ei oo kärsivällisyyttä niihin... Plus hyi tärpätti!
 Akryylivärini. (ja seassa lisää öljyvärejä) Sain joululahjaksi tämmösen kasan värejä. On tosi kiva, ettei tarvii heti suunnitella kauppaanlähtöä kun joku väri puuttuu tai on loppu! :D
Oikein kämäset vesivärini. Näillähän siis teen lähinnä perusvärit kuviin, käyttelen enempi vesivärikyniä. Mulla on stabilon vesivärikynät ja pieni pakkaus Derwentin Inktensejä.


Ps. Lisäsin tuohon taulu lilistä- postaukseen päivitystä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti