17. joulukuuta 2014

JoulukorttiprojektiJälleen kerran mulla oli täksikin jouluksi kunnianhimoinen projekti. Tällä kertaa olisin toivonut tekeväni hyvissä ajoissa hienon kortin, jotai voisi sitten printtailla vaikkapa ifolorin kautta (joo joo ei ole ammattilaistasoa mutta meikäläisen budjettiin osuvia) ja lähetellä kaikille tyypeille jotka mielestäni ovat kortin ansainneet. Tosin nyt olen jo aika myöhään liikenteessä, eikä valmiina ole kuin pahainen luonnos.

Tänä vuonna oon kuitenkin isnpiroitunut Rudolf Koivun tuotoksista. En sinänsä oo hirveen ihastunut tapaan, millä ihmiset ja eläimet on piirretty, vaikka noi nuoret ipanat on kyllä tosi söpöjä. Toi tonttu on poikkeus, se on tosi hauskan näköinen. Sen sijaan noista taustoista tykkään älyttömästi. Tyyppi on niin tajunnu miten maalata talviöistä metsämaisemaa. Noi puiden hahmot ja yksityiskohtien ja pelkistämisen tasapaino on ihana. Samoin noi värimaailmat on kauniin harmonisia. Oon niin kateellinen tosta väripaletin hallitsemisesta! Täytyy tuijottaa noita kuvia ja imeä tietotaito sisääni kuin jotkut ankeuttajat imee sielun.
Lähdin sitten tekemään tämmöistä ja ajattelin värittää koneella, mutta siinä vähän aikaa duunailtuani totesin, ettei siitä mitään tule ja siirryin perinteisempiin menetelmiin.

värisuunnitelmia
 Tämmöinen siitä nyt lopulta tuli. Odotan kauhulla, miltä korttiin painettu versio näyttää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti