8. elokuuta 2014

Liian söpö, höpö höpö


Mun kummallistakin kummallisemmat paketit saapuivat jälleen kerran lähipostiini. Tällä kertaa oli koreaernukamaa kyydissä, huoh. Tuossa ylimmäisessa putkilossa on juliste. Rullasin sen aukin ja totesin, että meidän yhteinen matkamme jäi tämän pituiseksi. Liian ylisöpö ja outo mun seinille (eikä mun seinille edes tule julisteita, tauluja vaan)

Toi yliluonnollisesti kiiltävä tuubi on joku ihme kasvonaamio (no en oikeestaan tiedä) Pääli puoli sanoo vain näin: Pig-nose (hoitosarjan nimi) clear blackhead peeling massage gel. Ok, kiitos. Takapuolella on myös ohjeet koreaksi. Niiiice. No, siis sivuilla josta tilasin oli kyl semmoset simppelit ohjeet ja aion kokeilla tätä tänään, katotaan kuoriutuuko naama kokonaan irti. Mut on mielenkiintosta kokeilla vähän korealaista kosmetiikkaa, kun kaikki aina kehuu sitä.
Okei, toi design oli vaan liian söpö ni siks.

 Pinkki laatikko on Block Bn uusi minialbumi H.E.R (ei-kpop-tietoiset, ette halua edes tietää enkä aina minäkään). Se oli yllättäin käsittämättömän söpö ja kaunis, kuten konseptiin kuului. Siellä osataan kyllä nämä pakkausdesignit. Se on varmaan melkeen tärkein syy, miks näitä levyjä kannattaa ostaa. Aukeaa kuin korurasia, oih ♥ mut sit nää kummallaset isopääjutut, eih.
Noi kortit, joita on yhteensä kuusi tai jtn joissa lukee Jackpot, tuli ton albumin mukana myöskin.Kpop-albumeissa on lähes poikkeuksetta joku keräilykortti juttu, ja yhes albumissa saa vaan yhestä ryhmän jäsenestä kuvan. Block Bllä ei ollutkaan kuvakortteja (jackpot kortteja ei nyt lasketa) vaan paperinukkeja. Ja kyllä. Tämä on graafisen suunnittelun riemuvoitto. Sain Jaehyon, jonka seitsemästä jäsenestä se on ehkää... ööö... nooo tällä hetkellä kolmannes lempparini. Ryhmän nättipoika dorka.
 En kyllä todellakaan raaski leikata tota irti tosta aikoihin, ja voi ellä että myyn ton levyn joskus eteenpäinkin, en osaa sanoa. Se on niin kaunis mutta mitä mä sillä muka teen? :D Kaiken lisäks näitten levyjen säilyttämises on hirveä ongelma mihin ne laittais. Haluaisin et ne on esillä, koska ne on kauniita mut en todellakaan haluais et kukaan muu välttämättä huomiois niitä. En viitsis säilyttää niitä muitten levyjeni vieressäkään, koska niinkin voi käydä että iskä tulee kuuntelemaan mun huoneeseen musiikkia kavereidensa kanssa (mulla on ainoat kaiuttimet koko taloudessa) ja sitten ne näkee nämä kauheudet. Se olisi katastrofaalista, koska 1. se olis todella, todella awkwardia 2. Ne viel rikkois ne.voi kyllä ei.

Levyn mukana tuli myös photobook, jossa on siis yleensä kauniita kuvia ja sanoitukset, tekijänoikeidet ja ryhmän kiitokset. Siis kuin normiartistien cd-koteloiden etukansilärpäke, mutta paksumpi ja överimpi. Alla näyte. Enkä mielestäni valinnut edes söpöintä pahinta. Tällainen opus kelpaisi jo itsessään kenen tahansa graafikon opinnäytetyöksi, huhhuh.
Ne on siis kai yli 20v miehiä
Nyt oon siis kerännyt ainakin tähän asti kaikki Block Bn levyt, (En siis ihan kaikkia, koska repackaget ja Jackpotin albumi on täysin turhia) ja voisin tästä lähin keskittyä suomalaisten tekijöiden levyjen ostamiseen, jotta maksaisin oikeasti musiikista, enkä nätisti asetelluista nättien poikien kuvista näteissä koteloissa. No ei. On Block Bn musa musta oikein hyvää. Mutta silti.

Anteeks kaikille ei kpopihmisille joiden mieltä järkytin.  Nyt kävi näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti