10. maaliskuuta 2013

Olen alkanut kuunnella meditaatiomusaa


 Nämä ovat melko randomissa järjestyksessä sitten!
Siihen piti tulla myös liekit mut en taida koskaan saada niitä aikaseks.

Ikuisuussarjakuvaprojekti ×4

Minulla on paljon sarjakuvaideoita, mutta kuten arvattavissa, olen laiska toteuttamaan niitä. Hyvin suunniteltu on kuitenkin puoliksi tehty.

Olen yhdistänyt muutaman projetin saman nimen alle. Tämä ylisuuri sarjakuvaprokkis on ainakin toistaiseksi nimeltään "Ihmiskunnan kehityksestä", jääneekö työnimeksi, saa nähdä. Joka tapauksessa se kertoo yhteiskunnan kehityksestä osin erilaisessa, mutta samankaltaisessa maailmassa. I.K. jakaantuu neljään tai kenties viiteen osaan, jossa jokaisessa on eri aikakausi ja eri henkilöt ja tietysti omat juonenkaarensa, mutta loppujen lopuksi kaikki käsittelevät yhteiskuntaa ja siihen vaikuttamista. Päähenkilöistä taitaa tulla kaikista naisia, kun miespäähenkilöt tuntuvat niin pakotetuilta. Saa nähdä jos saisi jonkun vaihdettua.
Juoni on hiukan epäselvä, mutta ainakin kirkon valta saadaan jossain vaiheessa romahdutettua...

Shama, Abra ja Modi seikkailevat aikakaudella, joka on verrattavissa keskiaikaan.  Kristinuskon (En varmaan keksi mitään toista uskontoa tilalle) uskonnolliset johtajat hallitsevat lähes kaikkea, mutta sekään ei riitä. 

Shama on kasvanut nunnien ylläpitämässä orpokodissa. Nunnakokelaalle tapahtuu kuitenkin jänniä, ja jossain vaiheessa häntä aletaan epäillä myös noidaksi. Hän kuulee ääniä menneisyydestä ja tulevaisuudesta.

Modi on  ritarityyppinen rohkea mies, jolla on pientä taipumusta pröystäilyyn ja ylpeilyyn höystettynä itsepäisyydellä. Hän sairastuu mustarokkoon (tai vastaavaan) ja hänet heitetään jokeen, kuten kaikki muutkin sairastaneet, sillä jostakin pällistä syystä kaupungissa ajatellaan, että se on turvallinen tapa hävittää saastuneet ruumiit. Shama sitten poimii Modin joesta kaupungin tavoista tietämättä.

Abra on kenties siirtomaaorja tai sitten ei, mutta joka tapauksessa hän on kaupungissa ja auttaa Shamaa parantamaan Modin.
Abra  ei harrasta hevosia, hän juoksee. Kamelin selkään hän saattaisi jopa kiivetä.

Ehkä he seikkailevat aavikolla?

Abra letittää Shaman hiuksia hyvällä menestyksellä.

Modi on designattu jotain Amadeo Modiglianin kuvaa jäljitellen, siitä se nimikin pössitty.
Vasemmalla Abran ehdottama stailaus Shamalle, Modi taas tykkäisi enemmän oikeanpuolimmaisesta.

Epicseikkailuja

Vähän lisää Ihmiskunnan kehityksestä

Tämä toinen osuus tulee Shaman, Abran ja Modin aikakauden jälkeen, kuninkaiden ja kansallisvaltioiden aikaan.


Epikein actionposeni aikoihin.
Ihana suttu.
Ostin mustetta ja leimasimia enkä tee niillä mitään, mutta ne ovat söpöjä!

Pääporukan tytöt H&M kuvaston näteimmissä vaatteissa. 

Aivan muista sarjakuvaprojekteistaniEi kommentteja:

Lähetä kommentti