14. kesäkuuta 2012

Samassa vankilassa, samassa jamassa lusimassa

Sarjisbloggailut:

Selkeätä jälkeä taas.
Mä en ehkä kässännyt ihan tän sweet- sanan merkitystä. Ja toisekseen en oo semmosta harrastanu puolin tai toisin. Pitäis ehkä koittaa joskus :D

Kai teksteistä saa edes jotain selvää? Tämä on kuitenkin jo jonkun kuukauden vanha, ehkä se siitä kehittyy.
Eihän se nyt ole mies eikä mikään jos se ei näytä vähän pahikselta! Juur tajusin siinä kun iloisesti piirsin Trafalgar Lawille siistejä olkapäitä että ei hitto tulipas hyvännäköinen. Jep, on se hauskaa olla idiootti (viitaten miesmakuuni). Kohtalotovereita?

Linux-opettelu vai windows-ragettaminen?

Asensin windowsin uudelleen, xp home editionin, mutta se tivaa aktivointikoodia ja alan olla muutekin korvia myöten täynnä windowsia, niin suunnittelen siirtyväni piakkoin Linux Ubuntuun. On jo asennuslevy poltettuna, huomenna on ehkä aikaa sopivasti opetella käyttämään sitä. Olen halunnutkin kokeilla Linuxia jo aikaisemmin niin nyt vois olla ihan hyvä hetki sille. Kaikkien tärkeimpien ohjelmien pitäis toimia sillä, Google Chrome jonka haluan selaimeksi ja Libreoffice ja sellaiset. Gimpia olen käyttänyt aikasemminkin, että ehkä totun käyttämään sitä photoshopin sijasta... Jollei niin warez! Do what you want cos' a pirate is FREE!~ Joku parempi piirto-ohjelma pitäis olla. Saiskohan Painttool Sain Linuxille...?

Saas ny nähdä kuin sitä uskaltaa ettei tuhoa ton toisen kiintolevyn tiedostoja, koska siellä on kaikki tiedostot mitä minulla koneella on tärkeetä :D Toivottakaa onnea tutkimusmatkallani käyttöjärjestelmien parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti